اطلاعیه
  1. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  2. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  3. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  4. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  5. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  6. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  7. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  8. کارگاه تخصصی《کیک های کافی‌شاپ》
  9. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  10. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  11. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  12. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  13. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  14. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  15. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  16. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  17. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  18. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  19. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  20. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  21. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  22. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  23. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  24. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  25. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  26. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  27. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  28. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  29. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  30. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  31. کارگاه تخصصی کوکی
  32. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  33. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  34. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  35. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  36. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  37. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  38. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  39. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان

گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان – دوشنبه 22اردیبهشت 1404

گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم
مرکز علمی کاربردی پردیسان – دوشنبه 22اردیبهشت 1404

در روز دوشنبه، 22اردیبهشت‌ماه 1404، مراسم باشکوهی به مناسبت بزرگداشت روز معلم از سوی مرکز علمی کاربردی پردیسان در سالن ضیافت هتل پنج‌ستاره پردیسان برگزار شد. این مراسم با حضور گرم جمعی از اساتید، مدیران و کادر اجرایی مرکز، در فضایی صمیمی و محترمانه برگزار گردید.

در آغاز برنامه، تیم تشریفات مرکز با حضور در ورودی سالن، به استقبال اساتید رفتند و با اهدای شاخه‌های گل، از حضور ارزشمند آنان در این مراسم قدردانی کردند؛ حرکتی نمادین که با استقبال و لبخند اساتید همراه شد.

سپس، آقای دکتر صفدر مختارزاده، رئیس مرکز، با بیان سخنانی ضمن تبریک این روز، از جایگاه والای معلمی و زحمات بی‌دریغ اساتید تجلیل کردند. پس از ایشان، آقای مهندس عمید پوربابایی رودبنه، معاون فرهنگی مرکز، نیز سخنان خود را ارائه دادند و با تأکید بر نقش کلیدی اساتید در فرآیند آموزش و فرهنگ‌سازی، از تلاش‌های آنان قدردانی نمودند.

در ادامه، با اعلام آقای مهندس باقری، معاون آموزشی مرکز، از چهار نفر از اساتید منتخب استانی برای دریافت لوح تقدیر و هدیه دعوت به عمل آمد. اساتید مورد تقدیر عبارت بودند از:

آقای کاظم کاهانی مقدم
آقای مهدی خورشید سخنگو

خانم الهام مجتهدین 

خانم عاطفه بهزاد

برای این چهار استاد فرهیخته، در لحظه تقدیر، علاوه بر گل، هدیه‌ای ویژه نیز در نظر گرفته شده بود که با تقدیم لوح سپاس همراه شد.

این مراسم با ثبت عکس‌های یادگاری، پذیرایی و گفت‌وگوهای صمیمی در فضایی پرنشاط به پایان رسید و خاطره‌ای دلنشین در ذهن شرکت‌کنندگان به‌جا گذاشت.