اطلاعیه
  1. رویداد المپیاد صنایع غذایی در استان
  2. کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی
  3. گزارش گفت‌وگوی تخصصی مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  4. جلسه هم اندیشی جذب دانشجویان مهر ماه
  5. آغاز ثبت‌نام ترم مهر ۱۴۰۴ – مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان
  6. برگزاری نشست هم‌اندیشی کارکنان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  7. فرجام درخشان امتحانات
  8. بازگشت پرشکوه دانش به پردیسان؛ امتحانات پس از سه ماه وقفه آغاز شد
  9. زمانبندی جا به جایی امتحانات نیمسال دوم
  10. نشست هم‌اندیشی و هماهنگی دوره‌های کوتاه‌مدت
  11. شرح نشست دوم شورای تعامل و تبادل نظر رؤسای مراکز علمی‌کاربردی استان خراسان رضوی
  12. رویداد نگاری نشست آموزشی
  13. نگاهی ژرف به نشست آغازین کارورزی
  14. کارگاه تخصصی کیک های کافیشاپ
  15. پروژه‌ عملی درس «غذاهای آماده»
  16. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  17. «مهم: وضعیت امتحانات پایان ترم»
  18. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  19. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  20. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  21. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  22. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  23. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  24. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  25. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  26. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  27. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  28. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  29. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  30. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  31. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  32. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  33. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  34. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  35. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  36. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  37. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  38. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  39. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  40. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  41. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  42. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  43. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  44. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  45. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  46. کارگاه تخصصی کوکی
  47. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  48. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  49. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  50. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  51. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  52. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  53. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  54. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی

مروری بر برگزاری بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی در سطح شهرستانی

بیست‌ودومین دوره مسابقات المپیاد در رشته‌های صنایع غذایی (قنادی و آشپزی)، روز ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ در کارگاه آشپزی مرکز شهید آوینی و در سطح شهرستانی برگزار شد.

این رقابت با حضور ۱۰ شرکت‌کننده از شهرستان‌های مختلف و در مدت ۴ ساعت به انجام رسید؛ هر شرکت‌کننده به‌عنوان نماینده شهر خود در این رویداد حضور یافت.

در این مسابقه، جناب آقای ایمان پژمان و سرکار خانم زهرا زاهدی از اساتید برجسته و توانمند مرکز علمی‌کاربردی پردیسان، به‌عنوان هیئت داوران حضور داشتند و با دقت و تخصص فرآیند داوری را به انجام رساندند.

در این مسابقه، شرکت‌کنندگان موظف بودند دو مدل غذا شامل قرمه‌سبزی و یک مدل سالاد را تهیه کنند و در مدت زمان مسابقه ارائه نمایند. از مرکز علمی‌کاربردی پردیسان، سه تن از دانشجویان شایسته در این رقابت حضور یافتند و افتخارآفرینی کردند: آقای سالار نعیمی و خانم مهسا بهلولی به‌طور مشترک موفق به کسب مقام اول شدند.

آقای ظریف نیز توانست با درخشش خود، مقام سوم را از آنِ خود سازد. کسب این موفقیت ارزشمند، نشان‌دهنده توانمندی، پشتکار و شایستگی دانشجویان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان در عرصه‌های علمی و مهارتی است.

مرکز علمی‌کاربردی پردیسان، ضمن تبریک صمیمانه به این دانشجویان عزیز و خانواده بزرگ پردیسان، از زحمات ارزشمند اساتید گرامی و همراهی داوران محترم قدردانی نموده و تداوم موفقیت‌های روزافزون را برای تمامی دانشجویان آرزو دارد.