مروری بر برگزاری بیستودومین مسابقات المپیاد رشتههای صنایع غذایی در سطح شهرستانی
بیستودومین دوره مسابقات المپیاد در رشتههای صنایع غذایی (قنادی و آشپزی)، روز ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ در کارگاه آشپزی مرکز شهید آوینی و در سطح شهرستانی برگزار شد.
این رقابت با حضور ۱۰ شرکتکننده از شهرستانهای مختلف و در مدت ۴ ساعت به انجام رسید؛ هر شرکتکننده بهعنوان نماینده شهر خود در این رویداد حضور یافت.
در این مسابقه، جناب آقای ایمان پژمان و سرکار خانم زهرا زاهدی از اساتید برجسته و توانمند مرکز علمیکاربردی پردیسان، بهعنوان هیئت داوران حضور داشتند و با دقت و تخصص فرآیند داوری را به انجام رساندند.
در این مسابقه، شرکتکنندگان موظف بودند دو مدل غذا شامل قرمهسبزی و یک مدل سالاد را تهیه کنند و در مدت زمان مسابقه ارائه نمایند. از مرکز علمیکاربردی پردیسان، سه تن از دانشجویان شایسته در این رقابت حضور یافتند و افتخارآفرینی کردند: آقای سالار نعیمی و خانم مهسا بهلولی بهطور مشترک موفق به کسب مقام اول شدند.
آقای ظریف نیز توانست با درخشش خود، مقام سوم را از آنِ خود سازد. کسب این موفقیت ارزشمند، نشاندهنده توانمندی، پشتکار و شایستگی دانشجویان مرکز علمیکاربردی پردیسان در عرصههای علمی و مهارتی است.
مرکز علمیکاربردی پردیسان، ضمن تبریک صمیمانه به این دانشجویان عزیز و خانواده بزرگ پردیسان، از زحمات ارزشمند اساتید گرامی و همراهی داوران محترم قدردانی نموده و تداوم موفقیتهای روزافزون را برای تمامی دانشجویان آرزو دارد.