کسب مقام دانشجویان مرکز پردیسان در بیست و دومین المپیاد صنایع غذایی
بیستودومین دوره المپیاد صنایع غذایی (قنادی و آشپزی) روز ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۴ در کارگاه آشپزی مرکز شهید آوینی و در سطح استانی برگزار شد.
این رویداد با حضور ۲۰ شرکتکننده از شهرستانهای مختلف و در مدت ۸ ساعت انجام شد و هر نفر بهعنوان نماینده شهر خود در رقابت حضور داشت.
مسابقه توسط تعداد قابل توجهی داور متخصص ارزیابی شد و در این میان، سرکار خانم زهرا زاهدی از اساتید توانمند مرکز علمیکاربردی پردیسان بهعنوان نماینده مرکز در داوری حضور داشتند.
شرکتکنندگان موظف بودند چهار مدل غذا شامل میتلوف، سالاد سزار، کرم بروله و جوجه چینی را تهیه و ارائه کنند. از مرکز علمیکاربردی پردیسان، دو دانشجوی مستعد در این رقابت موفق به کسب مقام شدند:
_آقای سالار نعیمی مقام دوم را به دست آورد.
_خانم مهسا بهلولی موفق به کسب مقام سوم شد.
کسب این افتخارات، نمایانگر استعداد، مهارت و پشتکار دانشجویان پردیسان در عرصههای علمی و مهارتی است.
مرکز علمیکاربردی پردیسان ضمن تبریک صمیمانه به این دانشجویان و جامعه بزرگ پردیسان، از زحمات تمامی داوران و اساتید گرامی قدردانی کرده و موفقیتهای روزافزون تمامی دانشجویان را آرزو دارد.