اطلاعیه
  1. آغاز همکاریی تازه برای مهارت‌آفرینی و اشتغال در صنعت لاندری
  2. معاون فرهنگی و دانشجویی مرکز پردیسان خبر داد
  3. حضور فعال تیم تشریفات مرکز پردیسان در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور
  4. قرصتی برای نوآوری در آموزش و مهارت افزایی رشته آشپزی
  5. ایده‌سازی و هم‌افزایی؛ جلسه هم‌اندیشی برای ارتقای برند و آموزش
  6. آیین اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت
  7. دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با رؤسای مراکز خراسان رضوی
  8. تحولی تازه در آموزش مهارتی
  9. هم‌اندیشی اساتید گردشگری
  10. از ایده تا اجرا؛ هم‌اندیشی تخصصی برای ارتقای کیفیت آموزش زبان انگلیسی
  11. رقابت علمی ـ فرهنگی دانشجویان در مسابقه آنلاین هفته گردشگری
  12. پاسداشت هنر ترجمه در کلام رئیس مرکز پردیسان
  13. هم‌افزایی استادان هتلداری
  14. پاسداشت هفته دفاع مقدس
  15. رویداد المپیاد صنایع غذایی در استان
  16. کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی
  17. گزارش گفت‌وگوی تخصصی مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  18. جلسه هم اندیشی جذب دانشجویان مهر ماه
  19. آغاز ثبت‌نام ترم مهر ۱۴۰۴ – مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان
  20. برگزاری نشست هم‌اندیشی کارکنان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  21. فرجام درخشان امتحانات
  22. بازگشت پرشکوه دانش به پردیسان؛ امتحانات پس از سه ماه وقفه آغاز شد
  23. زمانبندی جا به جایی امتحانات نیمسال دوم
  24. نشست هم‌اندیشی و هماهنگی دوره‌های کوتاه‌مدت
  25. شرح نشست دوم شورای تعامل و تبادل نظر رؤسای مراکز علمی‌کاربردی استان خراسان رضوی
  26. رویداد نگاری نشست آموزشی
  27. نگاهی ژرف به نشست آغازین کارورزی
  28. کارگاه تخصصی کیک های کافیشاپ
  29. پروژه‌ عملی درس «غذاهای آماده»
  30. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  31. «مهم: وضعیت امتحانات پایان ترم»
  32. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  33. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  34. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  35. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  36. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  37. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  38. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  39. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  40. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  41. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  42. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  43. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  44. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  45. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  46. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  47. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  48. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  49. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  50. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  51. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  52. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  53. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  54. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  55. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  56. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  57. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  58. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  59. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  60. کارگاه تخصصی کوکی
  61. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  62. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  63. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  64. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  65. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  66. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  67. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  68. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

قرصتی برای نوآوری در آموزش و مهارت افزایی رشته آشپزی

نشست هم اندیشی اساتید آشپزی مرکز پردیسان؛ گامی نو در ارتقای کیفیت آموزش

نشست هم‌اندیشی اساتید رشته آشپزی مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان مشهد، روز ۹ مهرماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۶:۲۰ تا ۱۸:۴۰ در سالن عطار هتل پردیسان برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر مختارزاده رئیس مرکز، مهندس پوربابایی معاون فرهنگی، مهندس باقری معاون آموزشی، مهندس دشتی مسئول حراست، آقای پژمان مدیر گروه رشته آشپزی و جمعی از اساتید این رشته برگزار شد، محورهای مختلفی در زمینه ارتقای کیفیت آموزش و توسعه فعالیت‌های مهارتی و فرهنگی مطرح گردید.

در ابتدای نشست، دکتر مختارزاده ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران، هدف از برگزاری جلسه را بررسی راهکارهای تقویت کیفیت آموزشی و هم‌افزایی میان اساتید عنوان کرد.

وی بر اهمیت آموزش مهارت‌محور و انتقال تجربه دروس عملی تأکید کرد و افزود: «اساتید باید با ایجاد فضای تعاملی در کلاس، روحیه خلاقیت، اخلاق حرفه‌ای و نظم را در دانشجویان تقویت کنند.»

در ادامه، مهندس باقری معاونت آموزشی مرکز، با اشاره به لزوم هماهنگی محتوای دروس، نظام جدید ارزیابی دانشجویان را تشریح کرد و گفت: «نمره‌دهی در دروس عملی باید بر پایه طرح و اجرا، نوآوری، دیزاین و رعایت اصول بهداشت انجام شود تا ارزیابی‌ها دقیق‌تر و منصفانه‌تر باشد.»

مهندس پوربابایی معاون فرهنگی نیز ضمن قدردانی از تلاش اساتید، پیشنهاد برگزاری رویداد بزرگ آشپزی در هتل پردیسان را مطرح کرد و افزود: «با همکاری اساتید و جذب اسپانسر، می‌توان این رویداد را در سطح استانی و حتی ملی برگزار کرد تا توانمندی دانشجویان آشپزی بیش از پیش دیده شود.»

در بخش دیگری از نشست، اساتید حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند. از جمله :

پیشنهاد برگزاری نخستین جشنواره «لقمه‌های ایرانی»، بازنگری سرفصل‌ها با تأکید بر مهارت‌محوری، برگزاری دوره‌های آموزشی برای مربیان، و برنامه‌ریزی جهت ایجاد ارتباط میان سرآشپزان مشهد و فعالان صنعت غذا از جمله محورهای مهم مطرح‌شده در این نشست بود.

در پایان، مهندس دشتی مسئول حراست مرکز ضمن جمع‌بندی مباحث، بر نظم اداری، شفاف‌سازی روندهای آموزشی و تدوین شناسنامه آموزشی برای اساتید تأکید کرد.

 بر اساس تصمیم نهایی جلسه، مقرر شد کارگروهی تخصصی برای بازنگری سرفصل‌ها، طراحی دوره‌های کوتاه‌مدت، و برنامه‌ریزی جهت برگزاری دو رویداد ملی با محوریت مرکز علمی‌کاربردی پردیسان تشکیل شود.

این نشست با تأکید بر استمرار تعامل و هم‌فکری میان اساتید و مسئولان آموزشی، در فضایی صمیمی و سازنده به کار خود پایان داد.