اطلاعیه
  1. آغاز همکاریی تازه برای مهارت‌آفرینی و اشتغال در صنعت لاندری
  2. معاون فرهنگی و دانشجویی مرکز پردیسان خبر داد
  3. حضور فعال تیم تشریفات مرکز پردیسان در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور
  4. قرصتی برای نوآوری در آموزش و مهارت افزایی رشته آشپزی
  5. ایده‌سازی و هم‌افزایی؛ جلسه هم‌اندیشی برای ارتقای برند و آموزش
  6. آیین اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت
  7. دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با رؤسای مراکز خراسان رضوی
  8. تحولی تازه در آموزش مهارتی
  9. هم‌اندیشی اساتید گردشگری
  10. از ایده تا اجرا؛ هم‌اندیشی تخصصی برای ارتقای کیفیت آموزش زبان انگلیسی
  11. رقابت علمی ـ فرهنگی دانشجویان در مسابقه آنلاین هفته گردشگری
  12. پاسداشت هنر ترجمه در کلام رئیس مرکز پردیسان
  13. هم‌افزایی استادان هتلداری
  14. پاسداشت هفته دفاع مقدس
  15. رویداد المپیاد صنایع غذایی در استان
  16. کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی
  17. گزارش گفت‌وگوی تخصصی مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  18. جلسه هم اندیشی جذب دانشجویان مهر ماه
  19. آغاز ثبت‌نام ترم مهر ۱۴۰۴ – مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان
  20. برگزاری نشست هم‌اندیشی کارکنان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  21. فرجام درخشان امتحانات
  22. بازگشت پرشکوه دانش به پردیسان؛ امتحانات پس از سه ماه وقفه آغاز شد
  23. زمانبندی جا به جایی امتحانات نیمسال دوم
  24. نشست هم‌اندیشی و هماهنگی دوره‌های کوتاه‌مدت
  25. شرح نشست دوم شورای تعامل و تبادل نظر رؤسای مراکز علمی‌کاربردی استان خراسان رضوی
  26. رویداد نگاری نشست آموزشی
  27. نگاهی ژرف به نشست آغازین کارورزی
  28. کارگاه تخصصی کیک های کافیشاپ
  29. پروژه‌ عملی درس «غذاهای آماده»
  30. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  31. «مهم: وضعیت امتحانات پایان ترم»
  32. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  33. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  34. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  35. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  36. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  37. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  38. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  39. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  40. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  41. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  42. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  43. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  44. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  45. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  46. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  47. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  48. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  49. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  50. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  51. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  52. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  53. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  54. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  55. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  56. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  57. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  58. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  59. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  60. کارگاه تخصصی کوکی
  61. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  62. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  63. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  64. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  65. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  66. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  67. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  68. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

معاون فرهنگی و دانشجویی مرکز پردیسان خبر داد

آموزش کارورزی تخصصی خواهد شد / برگزاری همایش نودانشجویان / برنامه ویژه برای روز سرآشپز ، کتابخوانی

معاون فرهنگی دانشجویی مرکز پردیسان ضمن تبریک آغاز سال نو تحصیلی،خبر داد :

به رسم هر ساله همایشی توجیهی برای دانشجویان نو ورود بزودی برگزار خواهد شد که امسال دوره های کوتاه مدتی نیز برای آشنایی با مرکز پردیسان در قالب درس کاربینی و به همراه گواهینامه برگزار خواهد شد .

عمید پوربابایی در ادامه از برگزاریی برنامه هایی ویژه برای رویداد های روز سرآشپز و کتابخانی خبر داد ‌وافزود :

رویکرد مرکز پردیسان همچون گذشته بالابردن سطح کیفیت آموزش و پژوهش و بهره مندی از مدرسان سطح ۱ بوده که از این رو برنامه های ویژه ایی برای روز کتابخوانی و روز سرآشپز تدوین شده که بزودی به دانشجویان پردیسان اطلاع رسانی خواهد شد .

رییس شورای انضباطی بدوی مرکز پردیسان بر رعایت قوانین مقررات و اخلاق توسط تمامی اصحاب آموزش و دانشجویان مرکز تاکید کرد و افزود : خوشبختانه مرکز پردیسان از ابتدا امر تاکنون با حمایت هیات امنا ، تلاش کارکنان و همراهی اساتید و دانشجویان گام های خوبی جهت رعایت اخلاق برداشته و همراهان مرکز همواره جهت رعایت قوانین و مقررات و شئون دانشجویی پیشگام بودند .

وی در ادامه ضمن تشکر از همراهی مدیرکل ، مدیران و کارکنان هتل پردیسان ، اظهار داشت : یکی از مهمترین ویژگی های مرکز پردیسان همجواری با هتل ۵ ستاره پردیسان است که خوشبختانه همیشه ارتباط صمیمانه و کاربردی بین دو مجموعه وجود داشته که می توان از برگزاری بازدیدهای درس کاربینی ، برگزاری همایش ها ، سمینار و دوره های کوتاه مدت در هتل و الخصوص گذراندن دوره کارورزی در این مجموعه اشاره کرد .

پوربابایی ارتباط دانشگاه با هتل ۵ ستاره پردیسان را در برگزاری دوره کارورزی ارتباط دانشگاه با صنعت معرفی نمود و بیان داشت:

یکی از دلایل تشکیل مراکز علمی کاربردی ایجاد آموزش تخصصی و کاربردی برای نیرو انسانی در صنعت های خدمات رسان بوده که درس کارورزی یکی از مهمترین دروس جهت رسیدن به این هدف است .

وی از تصمیمات جدید مرکز پردیسان جهت تخصصی شدن دوره کارورزی دانشجویان خبر داد و اذعان داشت:

در دوره جدید کاروزی با توجه به رایزنی و تفاهم ایجاد شده با مجموعه هتل پردیسان تدابیری اندیشیده شده که تمامی دانشجویان از امکانات این مجموعه جهت گذراندن دوره کارورزی بهره ببرند .

مدیر دفتر دوره های کوتاه مدت پردیسان از آموزش حین کار به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای پیش رو جهت تخصصی و کاربردی شدن دوره کارورزی نام برد و افزود:

برگزاری دوره های کوتاه مدت و ارائه گواهینامه در این دوره با همراهی هتل پردیسان مشهد یکی از نکات مثبت و مفید جهت افزایش بهره وری درس کارورزی بوده که خوشبختانه جزئی از برنامه های این دو مجموعه در سال تحصیلی جدید می باشد که به زودی جزییات تغییرات روند برگزاری دوره کارورزی اعلام خواهد شد .

وی در پایان از همراهی همیشگی دانشجویان جهت افزایش کیفیت آموزش تشکر کرد و گفت : دانشجویان مرکز پردیسان به عنوان آینده سازان صنعت هتلداری و گردشگری جایگاه ویژه ای دارند و مجموعه مرکز و هتل پردیسان با توجه به ماموریت اصلی خود از تمامی توان و امکانات خود جهت گام برداشتن در این مسیر بهره خواهد برد .