اطلاعیه
  1. آغاز همکاریی تازه برای مهارت‌آفرینی و اشتغال در صنعت لاندری
  2. معاون فرهنگی و دانشجویی مرکز پردیسان خبر داد
  3. حضور فعال تیم تشریفات مرکز پردیسان در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور
  4. قرصتی برای نوآوری در آموزش و مهارت افزایی رشته آشپزی
  5. ایده‌سازی و هم‌افزایی؛ جلسه هم‌اندیشی برای ارتقای برند و آموزش
  6. آیین اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت
  7. دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با رؤسای مراکز خراسان رضوی
  8. تحولی تازه در آموزش مهارتی
  9. هم‌اندیشی اساتید گردشگری
  10. از ایده تا اجرا؛ هم‌اندیشی تخصصی برای ارتقای کیفیت آموزش زبان انگلیسی
  11. رقابت علمی ـ فرهنگی دانشجویان در مسابقه آنلاین هفته گردشگری
  12. پاسداشت هنر ترجمه در کلام رئیس مرکز پردیسان
  13. هم‌افزایی استادان هتلداری
  14. پاسداشت هفته دفاع مقدس
  15. رویداد المپیاد صنایع غذایی در استان
  16. کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی
  17. گزارش گفت‌وگوی تخصصی مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  18. جلسه هم اندیشی جذب دانشجویان مهر ماه
  19. آغاز ثبت‌نام ترم مهر ۱۴۰۴ – مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان
  20. برگزاری نشست هم‌اندیشی کارکنان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  21. فرجام درخشان امتحانات
  22. بازگشت پرشکوه دانش به پردیسان؛ امتحانات پس از سه ماه وقفه آغاز شد
  23. زمانبندی جا به جایی امتحانات نیمسال دوم
  24. نشست هم‌اندیشی و هماهنگی دوره‌های کوتاه‌مدت
  25. شرح نشست دوم شورای تعامل و تبادل نظر رؤسای مراکز علمی‌کاربردی استان خراسان رضوی
  26. رویداد نگاری نشست آموزشی
  27. نگاهی ژرف به نشست آغازین کارورزی
  28. کارگاه تخصصی کیک های کافیشاپ
  29. پروژه‌ عملی درس «غذاهای آماده»
  30. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  31. «مهم: وضعیت امتحانات پایان ترم»
  32. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  33. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  34. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  35. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  36. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  37. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  38. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  39. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  40. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  41. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  42. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  43. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  44. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  45. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  46. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  47. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  48. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  49. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  50. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  51. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  52. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  53. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  54. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  55. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  56. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  57. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  58. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  59. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  60. کارگاه تخصصی کوکی
  61. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  62. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  63. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  64. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  65. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  66. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  67. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  68. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

آغاز همکاریی تازه برای مهارت‌آفرینی و اشتغال در صنعت لاندری

گسترش همکاری‌های آموزشی و اجرایی با هدف برگزاری دوره‌های تخصصی کوتاه‌مدت در حوزه لاندری و خدمات خشکشویی هتلی

گامی مؤثر در توسعه آموزش‌های مهارتی:

نشست مشترک مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان و اتحادیه خشکشویی و لباسشویی مشهد روز ۱۳ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور دکتر مختارزاده رئیس مرکز، دکتر عباسی مدیرکل هتل پردیسان، مهندس باقری معاون آموزشی، مهندس دشتی مسئول حراست، خانم فائزه مهربان کارشناس فرهنگی و جمعی از اعضای اتحادیه در سالن حافظ هتل پردیسان برگزار شد.

 

در این نشست، راهکارهای گسترش همکاری‌های آموزشی و اجرایی با هدف برگزاری دوره‌های تخصصی کوتاه‌مدت در حوزه لاندری و خدمات خشکشویی هتلی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

در آغاز، دکتر مختارزاده با تأکید بر نقش مهارت‌آموزی در ارتقای کیفیت خدمات هتلداری، پیشنهاد دادند کلاس‌های تئوری در مرکز پردیسان و بخش عملی در لاندری هتل پردیسان برگزار شود.

 

سپس آقای باتقوا سرابی با اشاره به کمبود نیروی متخصص در صنعت خشکشویی شهری و هتلی، چارچوب پیشنهادی برگزاری دوره را شامل ۶۰ ساعت آموزش تئوری و ۸۰ تا ۱۰۰ ساعت آموزش عملی بیان کرد و بر لزوم آموزش مباحثی چون آداب حرفه‌ای، مشتری‌مداری، نگهداری منسوجات و مدیریت هزینه‌ها تأکید نمود.

 

آقای زمانی رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی مشهد نیز با ابراز خرسندی از آغاز این همکاری، از آمادگی اتحادیه برای معرفی کارآموزان و همکاری در صدور گواهینامه مهارت فنی‌وحرفه‌ای سطح یک خبر داد و این طرح را اقدامی مؤثر در جهت استانداردسازی فعالیت‌های صنفی دانست.

 

در پایان، دکتر عباسی ضمن اعلام آمادگی کامل هتل پردیسان برای همکاری، اظهار داشتند که از ۲۵ مهرماه فضا و امکانات لازم جهت اجرای دوره‌های عملی در اختیار مرکز قرار خواهد گرفت. این نشست با تأکید بر استمرار همکاری‌های آموزشی، تدوین نهایی سرفصل‌ها و آغاز دوره‌ها از نیمه دوم مهرماه به کار خود پایان داد.