• مشهد
  • چهار شنبه 23/مهر/1404
اطلاعیه
  1. ارتقای مهارت عملی دانشجویان در هتل پردیسان
  2. مرکز پردیسان دوره تخصصی لاندری و خشکشویی را برنامه ریزی کرد
  3. گرامیداشت روز حافظ شیرازی
  4. گرامیداشت اراده و شکوفایی
  5. روزی برای تجلیل از دانشگاهی در خدمت کارآفرینی و دانایی
  6. آغاز همکاریی تازه برای مهارت‌آفرینی و اشتغال در صنعت لاندری
  7. معاون فرهنگی و دانشجویی مرکز پردیسان خبر داد
  8. حضور فعال تیم تشریفات مرکز پردیسان در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور
  9. قرصتی برای نوآوری در آموزش و مهارت افزایی رشته آشپزی
  10. ایده‌سازی و هم‌افزایی؛ جلسه هم‌اندیشی برای ارتقای برند و آموزش
  11. آیین اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت
  12. دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با رؤسای مراکز خراسان رضوی
  13. تحولی تازه در آموزش مهارتی
  14. هم‌اندیشی اساتید گردشگری
  15. از ایده تا اجرا؛ هم‌اندیشی تخصصی برای ارتقای کیفیت آموزش زبان انگلیسی
  16. رقابت علمی ـ فرهنگی دانشجویان در مسابقه آنلاین هفته گردشگری
  17. پاسداشت هنر ترجمه در کلام رئیس مرکز پردیسان
  18. هم‌افزایی استادان هتلداری
  19. پاسداشت هفته دفاع مقدس
  20. رویداد المپیاد صنایع غذایی در استان
  21. کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی
  22. گزارش گفت‌وگوی تخصصی مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  23. جلسه هم اندیشی جذب دانشجویان مهر ماه
  24. آغاز ثبت‌نام ترم مهر ۱۴۰۴ – مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان
  25. برگزاری نشست هم‌اندیشی کارکنان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  26. فرجام درخشان امتحانات
  27. بازگشت پرشکوه دانش به پردیسان؛ امتحانات پس از سه ماه وقفه آغاز شد
  28. زمانبندی جا به جایی امتحانات نیمسال دوم
  29. نشست هم‌اندیشی و هماهنگی دوره‌های کوتاه‌مدت
  30. شرح نشست دوم شورای تعامل و تبادل نظر رؤسای مراکز علمی‌کاربردی استان خراسان رضوی
  31. رویداد نگاری نشست آموزشی
  32. نگاهی ژرف به نشست آغازین کارورزی
  33. کارگاه تخصصی کیک های کافیشاپ
  34. پروژه‌ عملی درس «غذاهای آماده»
  35. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  36. «مهم: وضعیت امتحانات پایان ترم»
  37. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  38. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  39. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  40. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  41. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  42. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  43. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  44. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  45. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  46. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  47. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  48. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  49. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  50. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  51. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  52. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  53. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  54. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  55. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  56. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  57. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  58. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  59. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  60. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  61. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  62. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  63. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  64. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  65. کارگاه تخصصی کوکی
  66. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  67. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  68. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  69. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  70. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  71. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  72. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  73. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

ارتقای مهارت عملی دانشجویان در هتل پردیسان

برنامه‌ریزی کارورزی دانشجویان رشته‌های هتلداری، آشپزی و گردشگری، تقسیم‌بندی سطوح حضور در بخش‌های مختلف هتل و آماده‌سازی مهارت‌های عملی و تخصصی دانشجویان

جلسه هم‌اندیشی میان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان و هتل پردیسان در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰، در محل دفتر ریاست هتل برگزار شد.

این جلسه با حضور شش نفر از مسئولین و کارشناسان، شامل آقای دکتر مختارزاده، آقای مهندس باقری، آقای مهندس دشتی، آقای دکتر محسن عباسی، آقای سوختانلو و آقای قندهاری برگزار گردید.

هدف از این جلسه، بررسی شرایط کارورزی دانشجویان و هماهنگی میان واحدهای آموزشی مرکز و بخش‌های عملی هتل بود. در این جلسه مکالماتی میان آقای دکتر محسن عباسی و آقای دکتر مختارزاده انجام شد و موارد زیر مورد توافق و برنامه‌ریزی قرار گرفت:

_تعداد کارورزان:

در هر ترم حدوداً ۱۱۰ دانشجو در رشته هتلداری، ۹۰ دانشجو در رشته آشپزی و ۶۰ دانشجو در رشته گردشگری در هتل حضور خواهند داشت.

تقسیم‌بندی کارورزی:

دانشجویان در طول ۴ سال تحصیل، ۴ دوره کارورزی را در هتل پشت سر می‌گذارند. هر دانشجو با توجه به سطح تحصیلی و توانمندی‌های خود در بخش‌های مختلف هتل حضور پیدا کرده و مهارت‌های عملی و تخصصی خود را توسعه می‌دهد.

دسته‌بندی دانشجویان:

دسته اول: دانشجویانی که خودشان مشغول به کار در محیط مرتبط با هتلداری هستند؛ این افراد بر اساس توانمندی‌ ها و تجربه قبلی، ۶۰ ساعت از مجموع ۲۴۰ ساعت کارورزی خود را در محیط هتل فعالیت خواهند داشت و ضمن انجام وظایف عملی، مهارت‌های تخصصی

و مدیریتی خود را نیز تقویت خواهند کرد.

دسته دوم: دانشجویان جویای کار یا بدون اشتغال؛ این افراد بر اساس ظاهر و توانمندی انتخاب شده و به صورت همراه با آموزش در محیط هتل حضور خواهند داشت تا تجربه عملی و مهارت‌های حرفه‌ای را فراگیرند. بسته‌های تشویقی: در صورت نیاز، بسته‌های تشویقی شامل استفاده از خدمات هتل و لباس فرم برای کارورزان در نظر گرفته شده و فرم‌های مربوط با هماهنگی سرپرستان بخش‌ها تحویل داده خواهد شد.

سطوح آموزش:

هر بخش هتل برای آموزش کارورزان از ۱ تا ۴ سطح مختلف برخوردار است و دانشجویان بر اساس سطح و گزینه‌های انتخابی در بخش‌ها قرار خواهند گرفت.

کنترل و مدیریت حضور: با برنامه‌ریزی واحد آموزشی، تعداد مشخصی از دانشجویان به‌صورت روزانه وارد هتل خواهند شد تا از هرج و مرج جلوگیری شود و احراز هویت توسط مرکز انجام خواهد گرفت. اولویت پذیرش: بیشترین ظرفیت‌های کارورزی به رشته‌های هتلداری و آشپزی اختصاص دارد و پس از آن رشته گردشگری.

جلسه توجیهی کارورزی:

به زودی برگزار خواهد شد تا دانشجویان اطلاعات کامل و لازم در خصوص نحوه حضور و اجرای دوره کارورزی به دست آورند. این جلسه گامی مهم در راستای هماهنگی میان آموزش نظری مرکز و فعالیت عملی دانشجویان در محیط هتل بود و تلاش شد تا با برنامه‌ریزی دقیق، کیفیت آموزش، تجربه عملی و آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به بازار کار حرفه‌ای، از جمله اشتغال به مشاغل مرتبط به صنعت

 هتلداری و آشپزی و گردشگری ارتقا یابد.