• مشهد
  • یکشنبه 18/آبان/1404
اطلاعیه
  1. نقش‌آفرینی تیم تشریفات در آیین نودانشجویان
  2. نودانشجویان ورودی مهر 1404
  3. آغاز ثبت‌نام ورودی‌های مهرماه ۱۴۰۴ در مرکز آموزش عالی پردیسان
  4. گام به دنیای تولید صنعتی
  5. اساتید مرکز پردیسان در بیست و دومین المپیاد کشوری آشپزی
  6. همکاری پردیسان و اتحادیه خشکشویی در برگزاری دوره لاندری
  7. نشست توجیهی کارورزی؛ پیوند آموزش و تجربه
  8. تجربه عملی دانشجویان در هتل پردیسان
  9. از کلاس تا هتل: آغاز دوره کارورزی دانشجویان
  10. ورزش، نغمه‌ی همدلی و تندرستی
  11. ارتقای مهارت عملی دانشجویان در هتل پردیسان
  12. مرکز پردیسان دوره تخصصی لاندری و خشکشویی را برنامه ریزی کرد
  13. گرامیداشت روز حافظ شیرازی
  14. گرامیداشت اراده و شکوفایی
  15. روزی برای تجلیل از دانشگاهی در خدمت کارآفرینی و دانایی
  16. آغاز همکاریی تازه برای مهارت‌آفرینی و اشتغال در صنعت لاندری
  17. معاون فرهنگی و دانشجویی مرکز پردیسان خبر داد
  18. حضور فعال تیم تشریفات مرکز پردیسان در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور
  19. قرصتی برای نوآوری در آموزش و مهارت افزایی رشته آشپزی
  20. ایده‌سازی و هم‌افزایی؛ جلسه هم‌اندیشی برای ارتقای برند و آموزش
  21. آیین اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت
  22. دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با رؤسای مراکز خراسان رضوی
  23. تحولی تازه در آموزش مهارتی
  24. هم‌اندیشی اساتید گردشگری
  25. از ایده تا اجرا؛ هم‌اندیشی تخصصی برای ارتقای کیفیت آموزش زبان انگلیسی
  26. رقابت علمی ـ فرهنگی دانشجویان در مسابقه آنلاین هفته گردشگری
  27. پاسداشت هنر ترجمه در کلام رئیس مرکز پردیسان
  28. هم‌افزایی استادان هتلداری
  29. پاسداشت هفته دفاع مقدس
  30. رویداد المپیاد صنایع غذایی در استان
  31. کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی
  32. گزارش گفت‌وگوی تخصصی مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  33. جلسه هم اندیشی جذب دانشجویان مهر ماه
  34. آغاز ثبت‌نام ترم مهر ۱۴۰۴ – مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان
  35. برگزاری نشست هم‌اندیشی کارکنان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  36. فرجام درخشان امتحانات
  37. بازگشت پرشکوه دانش به پردیسان؛ امتحانات پس از سه ماه وقفه آغاز شد
  38. زمانبندی جا به جایی امتحانات نیمسال دوم
  39. نشست هم‌اندیشی و هماهنگی دوره‌های کوتاه‌مدت
  40. شرح نشست دوم شورای تعامل و تبادل نظر رؤسای مراکز علمی‌کاربردی استان خراسان رضوی
  41. رویداد نگاری نشست آموزشی
  42. نگاهی ژرف به نشست آغازین کارورزی
  43. کارگاه تخصصی کیک های کافیشاپ
  44. پروژه‌ عملی درس «غذاهای آماده»
  45. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  46. «مهم: وضعیت امتحانات پایان ترم»
  47. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  48. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  49. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  50. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  51. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  52. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  53. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  54. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  55. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  56. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  57. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  58. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  59. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  60. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  61. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  62. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  63. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  64. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  65. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  66. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  67. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  68. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  69. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  70. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  71. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  72. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  73. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  74. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  75. کارگاه تخصصی کوکی
  76. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  77. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  78. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  79. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  80. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  81. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  82. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  83. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

نودانشجویان ورودی مهر 1404

صورت جلسه آیین نو دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۴

آیین نودانشجویان ورودی مهرماه ۱۴۰۴، روز شنبه ۱۲ آبان‌ماه از ساعت ۹ تا ۱۲ در سالن آمفی تئاتر  هتل پردیسان با حضور ۱۷۰ نفر از دانشجویان جدید برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر مختارزاده رئیس مرکز، با خوش‌آمدگویی صمیمانه به دانشجویان، ضمن معرفی رشته‌های فعال و رشته‌های تازه‌تأسیس مرکز، گسترش خانواده پردیسان را به دانشجویان و کارکنان تبریک گفتند.

ایشان با تأکید بر رعایت شئونات دانشجویی، ادب، نظم و دیسیپلین، دانشجویان را به حفظ آرامش محیط دانشگاه و هتل، احترام به استادان و کارکنان، و پرهیز از رفتارهای مغایر با فضای آموزشی دعوت کردند.

در ادامه، دکتر عباسی با بیان دیدگاه‌های خود در خصوص آینده شغلی رشته‌های گردشگری و هتلداری، به اهمیت تربیت نیروهای متخصص در صنعت هتلداری پرداخت و یادآور شد که بخش عمده نیروهای شاغل در هتل پردیسان از دانش‌آموختگان همین مرکز هستند.

پس از آن، آقای پوربابایی معاونت فرهنگی ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان جدید، به پیشینه و رشد مداوم مرکز از سال ۱۳۸۵ اشاره کردند و بر ضرورت رعایت قوانین آموزشی، تعامل سازنده بین نسل‌ها و تداوم مسیر رشد و موفقیت تأکید نمودند.

ایشان دانشجویان را به تلاش، خلاقیت، و استفاده از کلمات و نگرش‌های مثبت در مسیر تحصیل دعوت کردند.

در بخش بعد، آقای باقری معاونت آموزشی مرکز، ضمن معرفی مدیران گروه‌ها و کارشناسان واحدهای مختلف، نکاتی درباره فرآیند انتخاب واحد، حضور در کلاس‌ها، مشروطی، و راه‌های ارتباطی با واحد آموزش را برای دانشجویان تشریح کرد.

ایشان همچنین از به‌روزرسانی کارگاه‌های آشپزی و حضور اساتید برتر در ترم‌های آینده خبر دادند.

آقای واعظ‌زاده نیز در سخنرانی خود ضمن تبریک به نودانشجویان، به اهمیت فرصت‌های شغلی رشته‌های گردشگری و هتلداری در داخل و خارج از کشور اشاره کرد و بر رعایت نظم، احترام به استادان و استفاده از ظرفیت‌های منحصربه‌فرد مرکز تأکید نمود.

در ادامه، آقای سلیمی با سخنانی انگیزشی و جامع، به نقش علم و تجربه در موفقیت دانشجویان پرداخت.

وی سه رویکرد آموزشی (یادگیری، ارتباطی و خودنظارتی) را تشریح کرد و رعایت آداب معاشرت، رفتار حرفه‌ای، خلاقیت و اقتدار را از اصول بنیادین موفقیت در رشته‌های هتلداری، گردشگری و آشپزی دانست.

همچنین در خلال مراسم، مسابقاتی میان بانوان و آقایان برگزار شد که خانم سمانه فرحبُد و آقای مهدی رسول‌زاده به عنوان برندگان، موفق به دریافت جوایزی از مجموعه آبی پردیسان شدند.

در پایان نیز قرعه‌کشی ویژه‌ای میان نودانشجویان برگزار شد و خانم زهرا محمد اسماعیل‌زاده، خانم الینا خسرو قوچانی و آقای جواد قاسمی برنده اقامت سه شب در هتل پردیسان خزر فریدونکنار شدند.

این آیین با هدف آشنایی نودانشجویان با فضای آموزشی و فرهنگی مرکز، ایجاد انگیزه، و تقویت روحیه تعامل و خلاقیت برگزار شد و با استقبال گسترده و رضایت دانشجویان به پایان رسید.