• مشهد
  • یکشنبه 25/آبان/1404
اطلاعیه
  1. شرح‌نامه آموزشی
  2. چند سطر کوتاه، تجربه‌ای بزرگ
  3. همایش دوچرخه سواری در مرکز پردیسان
  4. نقش‌آفرینی تیم تشریفات در آیین نودانشجویان
  5. نودانشجویان ورودی مهر 1404
  6. آغاز ثبت‌نام ورودی‌های مهرماه ۱۴۰۴ در مرکز آموزش عالی پردیسان
  7. گام به دنیای تولید صنعتی
  8. اساتید مرکز پردیسان در بیست و دومین المپیاد کشوری آشپزی
  9. همکاری پردیسان و اتحادیه خشکشویی در برگزاری دوره لاندری
  10. نشست توجیهی کارورزی؛ پیوند آموزش و تجربه
  11. تجربه عملی دانشجویان در هتل پردیسان
  12. از کلاس تا هتل: آغاز دوره کارورزی دانشجویان
  13. ورزش، نغمه‌ی همدلی و تندرستی
  14. ارتقای مهارت عملی دانشجویان در هتل پردیسان
  15. مرکز پردیسان دوره تخصصی لاندری و خشکشویی را برنامه ریزی کرد
  16. گرامیداشت روز حافظ شیرازی
  17. گرامیداشت اراده و شکوفایی
  18. روزی برای تجلیل از دانشگاهی در خدمت کارآفرینی و دانایی
  19. آغاز همکاریی تازه برای مهارت‌آفرینی و اشتغال در صنعت لاندری
  20. معاون فرهنگی و دانشجویی مرکز پردیسان خبر داد
  21. حضور فعال تیم تشریفات مرکز پردیسان در بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور
  22. قرصتی برای نوآوری در آموزش و مهارت افزایی رشته آشپزی
  23. ایده‌سازی و هم‌افزایی؛ جلسه هم‌اندیشی برای ارتقای برند و آموزش
  24. آیین اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت
  25. دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با رؤسای مراکز خراسان رضوی
  26. تحولی تازه در آموزش مهارتی
  27. هم‌اندیشی اساتید گردشگری
  28. از ایده تا اجرا؛ هم‌اندیشی تخصصی برای ارتقای کیفیت آموزش زبان انگلیسی
  29. رقابت علمی ـ فرهنگی دانشجویان در مسابقه آنلاین هفته گردشگری
  30. پاسداشت هنر ترجمه در کلام رئیس مرکز پردیسان
  31. هم‌افزایی استادان هتلداری
  32. پاسداشت هفته دفاع مقدس
  33. رویداد المپیاد صنایع غذایی در استان
  34. کسب مقام دانشجویان پردیسان در بیست‌ودومین مسابقات المپیاد رشته‌های صنایع غذایی
  35. گزارش گفت‌وگوی تخصصی مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  36. جلسه هم اندیشی جذب دانشجویان مهر ماه
  37. آغاز ثبت‌نام ترم مهر ۱۴۰۴ – مرکز آموزش علمی‌کاربردی پردیسان
  38. برگزاری نشست هم‌اندیشی کارکنان مرکز علمی‌کاربردی پردیسان
  39. فرجام درخشان امتحانات
  40. بازگشت پرشکوه دانش به پردیسان؛ امتحانات پس از سه ماه وقفه آغاز شد
  41. زمانبندی جا به جایی امتحانات نیمسال دوم
  42. نشست هم‌اندیشی و هماهنگی دوره‌های کوتاه‌مدت
  43. شرح نشست دوم شورای تعامل و تبادل نظر رؤسای مراکز علمی‌کاربردی استان خراسان رضوی
  44. رویداد نگاری نشست آموزشی
  45. نگاهی ژرف به نشست آغازین کارورزی
  46. کارگاه تخصصی کیک های کافیشاپ
  47. پروژه‌ عملی درس «غذاهای آماده»
  48. اطلاعیه مهم شماره ۲ امتحانات
  49. «مهم: وضعیت امتحانات پایان ترم»
  50. برگزاری آزمون عملی درس خانه‌داری
  51. تمرین حرفه‌ای‌گری در فضای واقعی هتل
  52. برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی پردیسان
  53. برگزاری آزمون درس "آشپزی کلاسیک ایران ۱"
  54. برگزاری آزمون درس «غذاهای گیاهی»
  55. نمایش خلاقیت و مهارت در آزمون عملی پایان دوره تزئین خوردنی‌ها
  56. آشنایی دانشجویان هتلداری با ساختار اجرایی هتل چهارستاره انتخاب
  57. آشنایی میدانی دانشجویان هتلداری با فضای واقعی صنعت میزبانی در هتل ستاره خلیج فارس
  58. خانه‌داری حرفه‌ای از نزدیک؛ تجربه‌ای واقعی در قلب یک هتل پنج‌ستاره
  59. تجربه‌ای نزدیک از استانداردهای پذیرش هتل؛ فرانت آفیس در عمل
  60. تجربه‌ای ملموس از استانداردهای حرفه‌ای در صنعت هتلداری
  61. گزارش بازدید علمی دانشجویان کاردانی هتلداری از هتل انتخاب
  62. گزارش حضور علمی در مجموعه غذایی قصر سلطان
  63. بازدید دانش‌آموزان هنرستان زین‌اوقلی از مرکز علمی کاربردی پردیسان،
  64. بازدید آموزشی دانشجویان پردیسان از هتل رونا
  65. بازدید علمی از موزه مردم‌شناسی مهدی‌قلی‌بیگ
  66. گزارش حضور در جشنواره تاک‌پلو –شهرستان خلیل‌آباد تاریخ برگزاری: دوم خرداد ۱۴۰۴
  67. برگزاری جلسه آموزشی عملی درس "فنون و مهارت‌های راهنمایان گردشگری"
  68. برگزاری دوره کوتاه‌مدت "کوکی تخصصی" در مرکز علمی کاربردی پردیسان
  69. بازدید معاونت فرهنگی مرکز علمی کاربردی پردیسان از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  70. گزارش بازدید علمی از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی
  71. بازدید آموزشی از قصر لیوسا دانشجویان رشته آشپزی
  72. بازدید دانشجویان گردشگری مرکز پردیسان از هتل بین‌المللی قصر
  73. بازدید علمی دانشجویان از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی
  74. گزارش برگزاری جشن بزرگداشت روز معلم مرکز علمی کاربردی پردیسان
  75. بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  76. بازدید آموزشی دانشجویان رشته گردشگری مرکز علمی کاربردی پردیسان از باغ نادری مشهد
  77. گزارش بازدید آموزشی دانشجویان کاردانی هتلداری مرکز علمی کاربردی پردیسان از گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته
  78. کارگاه تخصصی کوکی
  79. کارگاه آموزشی سفر های خلاقانه و پایدار
  80. تبریک معاونت فرهنگی دانشجویی مرکز علمی کاربردی پردیسان ، گرامی داشت مقام معلم
  81. تبریک ریاست مرکز علمی _کاربردی پردیسان به اساتید مرکز گرامی داشت روز معلم
  82. گزارش جلسه توجیهی ویژه نودانشجویان ورودی بهمن 403
  83. اولین جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی
  84. اولین نشست هم اندیشی فرهنگی دانشگاه پردیسان در سال جدید
  85. ☕️دوره تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ☕️
  86. بازدید آموزشی دانش‌آموزان هنرستان هما از هتل پردیسان و دانشگاه پردیسان انجام شد
اطلاعیه ها و بخش نامه ها
news-details

شرح‌نامه آموزشی

رویداد «آشنایی میدانی با صنعت» گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته

رویداد «آشنایی میدانی با صنعت»

گروه تولیدی و تجهیزات هتلی شایسته

با حضور: استاد افرا محمدزاده

تاریخ: ۲۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴

ساعت: ۸:۳۰ الی ۱۱:۰۰

شرکت‌کنندگان: دانشجویان کاردانی هتلداری – درس «خانه‌داری»

مقدمه:

در راستای پیوند دادن آموزش‌های نظری با تجربه‌های واقعی صنعت هتلداری، رویداد «آشنایی میدانی با صنعت» با همراهی استاد افرا محمدزاده و حضور دانشجویان درس «خانه‌داری» برگزار شد.

این برنامه با هدف ارتقای توان مهارتی و آشنایی نزدیک دانشجویان با فرایند تولید تجهیزات هتل‌ها طراحی گردید.

محورهای اصلی برنامه دانشجویان طی حضور در واحد تولیدی «شایسته» با چرخه کامل تولید تجهیزات مصرفی اتاق میهمان آشنا شدند.

مهم‌ترین بخش‌های آموزشی عبارت بودند از:

۱. فرایند تولید ملزومات مصرفی اتاق میهمان

_مراحل تهیه و برش مواد اولیه

_تولید دمپایی یکبارمصرف و سایر اقلام

_رعایت استانداردهای بهداشتی و کنترل کیفیت

_روش‌های بسته‌بندی و ارسال به هتل‌ها

۲. شناخت اقلام تخصصی بخش خانه‌داری

_ست‌های بهداشتی مهمان

_پک‌های مصرفی روزانه

_پارچه‌ها و منسوجات مورد استفاده در واحدهای اقامتی

_دستاوردهای آموزشی

در پایان برنامه، دانشجویان با جنبه‌های واقعی صنعت و نقش مهم کیفیت در خدمات هتلداری آشنا شدند. مهم‌ترین نتایج آموزشی این تجربه عبارت بود از:

_افزایش درک عملی از پشت‌صحنه عملیات خانه‌داری

_شناخت استانداردها و ضرورت یکسان‌سازی تجهیزات

_آشنایی با ارتباط واحدهای تولیدی با هتل‌ها

_نزدیک شدن آموزش دانشگاهی به فضای واقعی صنعت

جمع‌بندی رویداد «آشنایی میدانی با صنعت» تجربه‌ای مؤثر و کاربردی برای دانشجویان بود و در ارتقای نگاه حرفه‌ای آنان به حوزه هتلداری نقش مهمی ایفا کرد.

این برنامه با همراهی استاد افرا محمدزاده و همکاری صمیمانه مسئولان مجموعه «شایسته» در ساعت ۱۱:۰۰ به پایان رسید.