برگزاری جلسه توجیهی و آموزشی
جلسه توجیهی و آموزشی کارورزان هتل پردیسان با حضور استاد سوختانلو، مدیر اجرایی هتل، و جمعی از سرآشپزان و مسئولان واحدهای عملیاتی، روز پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در محل هتل پردیسان برگزار شد.
در این نشست، ضمن خوشآمدگویی به کارورزان جدید، مجموعهای از آموزشهای پایهای هتلداری ارائه شد.
محورهای اصلی جلسه شامل تشریح شرح وظایف کارورزان، انتظارات اجرایی، اصول رفتار حرفهای، استانداردهای خدماتدهی و الزامات حضور در محیط هتل بود. سرآشپزان هتل نیز طی بخش آموزشی برنامه، نکات تخصصی مربوط به بهداشت، آداب کار در آشپزخانه، نظم محیطی، ایمنی مواد غذایی و روش صحیح همکاری در تیمهای عملیاتی را برای کارورزان توضیح دادند.
مدیر اجرایی هتل با اشاره به اهمیت آموزشهای میدانی در توسعه مهارتهای شغلی، بر تعهد کاری، مسئولیتپذیری، رعایت نظم، اخلاق حرفهای و یادگیری مستمر تأکید کرد و کارورزان را به استفاده حداکثری از تجربه حضور در یک محیط واقعی هتلداری دعوت نمود.
این برنامه آموزشی و توجیهی در پایان با پرسش و پاسخ و ارائه راهنماییهای تکمیلی برای آغاز دوره کارورزی به کارورزان خاتمه یافت.