مرکز علمیکاربردی پردیسان همزمان با هفته پژوهش و در راستای ارتقای مهارتهای کاربردی در صنعت غذا، برگزار میکند
کارگاه تخصصی فرمولاسیون مواد غذایی؛ از ایده تا درآمد، این برنامه آموزشی ویژه، با تدریس سرکار خانم دکتر ملیکا تازهروز طراحی شده و فرصتی ارزشمند برای علاقهمندان، پژوهشگران و فعالان حوزه صنایع غذایی فراهم میآورد تا با مسیر علمی و عملی توسعه یک محصول غذایی آشنا شوند.
در این کارگاه، شرکتکنندگان با مفاهیم پایه و ضروری فرمولاسیون، شناخت دقیق مواد اولیه، چالشهای مسیر توسعه محصول و روند تبدیل یک ایده به یک محصول قابل عرضه در بازار آشنا خواهند شد؛ روندی که میتواند پایهای برای ایجاد کسبوکارهای نوآورانه و درآمدزا باشد.
زمان برگزاری: 23آذر – ساعت 16 تا 18
سرفصلهای کارگاه:
مبانی فرمولاسیون
شناخت مواد اولیه
چالشهای توسعه محصول
از ایده تا درآمدزایی
ثبتنام از طریق لینک زیر انجام میشود: https://survey.porsline.ir/s/BnFST8HI
ارتباط با ما: ۰۹۰۳۸۰۷۱۲۹۴