برگزاری سمینار تخصصی در مرکز پردیسان
مرکز علمیکاربردی پردیسان به مناسبت هفته پژوهش برگزار میکند
سمینار تخصصی: «سموم پنهان در حین حرارتدهی و کنترل آن»
مدرس: دکتر ندا هاشمی
در این سمینار با موضوعات زیر آشنا خواهید شد:
فرآیند تشکیل سموم در حین پخت و سرخ کردن
مهاجرت آلایندهها از ظروف پلاستیکی به مواد غذایی
راهکارهای علمی برای کاهش مخاطرات
زمان: چهارشنبه ۲۶ آذر | ساعت ۱۰ تا ۱۲
محل برگزاری: هتل پردیسان
ارتباط و ثبت نام: ۰۹۰۳۸۰۷۱۲۹۴
اطلاعات بیشتر و لینک ثبت نام: https://survey.porsline.ir/s/4XdDVRT
فرصتی ارزشمند برای افزایش دانش و ارتقای ایمنی غذایی. حضور شما موجب ارتقای فرهنگ پژوهش و سلامت غذایی است.