دانشجویان پردیسان با پخت کوکی جشن روز دانشجو را شیرین کردند
فعالیت عملی دانشجویان رشته آشپزی در آستانه جشن روز دانشجو در آستانه برگزاری جشن روز دانشجو، دانشجویان رشته آشپزی مرکز علمیکاربردی پردیسان با مشارکتی منسجم و هدفمند، اقدام به تهیه و تولید انواع کوکی در کارگاه آشپزی مرکز کردند.
این فعالیت عملی ـ آموزشی با هدف تقویت مهارتهای حرفهای، تجربه کار گروهی و مشارکت در برنامههای فرهنگی دانشگاه، طی دو روز کاری انجام شد.
این برنامه با سرپرستی مدیر گروه آشپزی، آقای دکتر پژمان و با همراهی خانم علوی، کارشناس آموزش اجرا شد و شامل مراحل آمادهسازی، پخت، تزیین و تکمیل فرآیند تولید شیرینی بود.
روز نخست فعالیتها (چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴) فعالیتهای اجرایی از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۹:۰۰ آغاز شد.
اعضای مشارکتکننده در روز اول:
خانم سمیه علوی
خانم زهرا امرغان
خانم فاطمه اکبری
خانم میترا صالحآبادی
خانم یگانه قنبریان
در این روز، تعداد ۵۰۰ عدد شیرینی تولید شد و روز اول با موفقیت به پایان رسید.
روز دوم فعالیتها فعالیتها از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ ادامه یافت و دانشجویان در بخشهای مختلف از جمله پخت، آمادهسازی خط تولید، تزیین و امور جانبی مشارکت داشتند.
اعضای مشارکتکننده در روز دوم:
خانم فاطمه اکبری
خانم میترا صالحآبادی
خانم شیدا درواری
خانم ساجده ساقی
آقای شایان نجیمی
آقای کاظم اکبرزاده
آقای مهزیار موقر
حاصل تلاش گروهی در این روز، تولید ۷۵۰ عدد شیرینی بود و روز دوم نیز با هماهنگی کامل به پایان رسید.
جمعبندی در مجموع و طی دو روز فعالیت مستمر، تعداد ۱۲۵۰ عدد شیرینی توسط دانشجویان رشته آشپزی تولید شد.
همکاری مؤثر، برنامهریزی مناسب و روحیه کار تیمی دانشجویان، نقش بسزایی در اجرای موفق این فعالیت آموزشی ـ فرهنگی داشت.