گزارش برگزاری سمینار تخصصی «سموم پنهان در حین حرارتدهی و کنترل آن»
مرکز علمیکاربردی پردیسان – در هفته پژوهش سمینار تخصصی «سموم پنهان در حین حرارتدهی و کنترل آن» روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و به مدت دو ساعت در مرکز علمیکاربردی پردیسان برگزار کرد.
این برنامه آموزشی با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان علاقهمند برگزار گردید و با استقبال خوب شرکتکنندگان همراه بود. سمینار توسط خانم دکتر ندا هاشمی، مدرس و پژوهشگر حوزه ایمنی غذا، تدریس شد و در آن سه سرفصل کلیدی مورد بررسی قرار گرفت:
تشکیل سموم حرارتی در پخت و سرخکردن: شرکتکنندگان با نحوه ایجاد ترکیبات سمی هنگام حرارتدهی غذا و روشهای شناسایی آنها آشنا شدند.
مهاجرت آلایندهها از ظروف و پلاستیکها: بررسی شد که چگونه برخی مواد و ظروف در حین پخت و نگهداری غذا میتوانند آلایندهها را به خوراک منتقل کنند و چه راهکارهایی برای پیشگیری وجود دارد.
راهکارهای کاهش مخاطرات:
روشها و اقدامات عملی برای کاهش تشکیل سموم و محافظت از سلامت مصرفکنندگان آموزش داده شد. این سمینار با ارائه مثالهای عملی و توضیحات کاربردی، فضایی تعاملی ایجاد کرد تا دانشجویان بتوانند مفاهیم مطرحشده را در محیطهای آشپزی، هتلداری و گردشگری به کار بگیرند و درک عمیقتری از ایمنی غذا و سلامت محیط کار خود داشته باشند.
در پایان، شرکتکنندگان از مرکز علمیکاربردی پردیسان گواهی حضور در سمینار تخصصی دریافت خواهند کرد.
این سمینار، گامی مؤثر در ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در حوزه ایمنی و بهداشت غذایی به شمار میرود و مرکز علمیکاربردی پردیسان بر استمرار برگزاری برنامههای تخصصی در این زمینه تأکید دارد.